• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таємничі протоколи Ющенко-Янукович
    Опубликовано: 2005-10-17 17:29:00
    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович спростовує підписання таємних протоколів до меморандуму про співпрацю влади і опозиції.
    "Жодних таємних протоколів не було. Абсолютно", - заявив він, при цьому зазначивши: "Ми, звичайно, деякі питання деталізували, але деталізація питань не зафіксована письмово".
    "У нас був діалог, це не були якісь сепаратні переговори президента Ющенка і опозиціонера Януковича. Це була група депутатів, парламентерів, яких делегували на ці переговори", - підкреслив лідер Партії регіонів.
    Янукович вважає, що його партія, як найбільш рейтингова опозиційна сила, має ме право займатися будівництвом інституції опозиції в державі.
    За його словами, головним завданням Партії регіонів на парламентських виборах у 2006 році є створення потужної коаліції однодумців, здатної сформувати відповідальний і ефективний уряд.
    На питання, ким Янукович бачить себе у складі майбутнього уряду, він відповів: "Я думаю, що на це запитання мають відповісти мої однодумці. Після того, як пройдуть вибори, після того, як буде сформована коаліція".
    Як повідомлялося раніше, Ющенко і Янукович 22 вересня в день голосування у Верховній Раді по кандидатурі прем'єр-міністра Юрія Єханурова підписали меморандум про співпрацю влади і опозиції.
    Верховна Рада дала згоду на призначення Єханурова прем'єр-міністром. За його кандидатуру проголосували 289 депутатів із 339, зареєстрованих у залі. Фракція Партії регіонів "Регіони України" проголосувала в повному складі – 50 депутатів.
    Корреспондент
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.