• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Ющенка на Рівненщині – політична сила «non grata»
    Опубликовано: 2005-10-18 11:51:00
    Партія Ющенка на Рівненщині – політична сила «non grata». Такий висновок напрошується після аналізу фактів заборони публічно виступити для керівників районних організацій НСНУ на свято Покрови представниками УНП та районної влади, які в більшості випадках діють як одна команда. Жорстко блокували виступи партійців на урочистостях у Здолбунові, Млинові та інших районах», – повідомив 17 жовтня прес-секретар Рівненської облорганізації НСНУ Тарас Максименко.
    «На теренах Рівненщини були зафіксовані й цілком таємні заходи, що теж видається як узурпація та монополізація духовних цінностей певними політичними силами. Зокрема, мова йде про вшанування полеглих вояків ОУН-УПА в урочищі Гурби, яке чільники ОДА та районної адміністрації приховували від патріотів навколишніх сіл, селищ та міст, які бажали взяти участь у вшануванні.
    Це ще раз показує, що декого з політиків історія нічому не вчить. Замість об'єднання і спільних дій на користь України, вони вперто і послідовно провадять лінію на розбрат і протистояння. При цьому вони з пафосом говорять про власний патріотизм та віру в Бога. Але до чого всі ці словеса, якщо й на празник Святої Покрови, вони замість християнського братолюбія та патріотичного єднання демонструють гріховну гординю і прагнення розбрату?» – заявив Тарас Максименко.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.