• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатський осередок РПУ структуризований майже на 60%
    Опубликовано: 2005-10-18 12:00:00
    "За доволі короткий час, з серпня й по сьогодні обласним осередком Республіканської партії України проведено значну роботу, зокрема, надзвичайно плідною є здійснене щодо створення первинних, районних осередків, – зазначив голова Закарпатської облорганізації РПУ Олексій Карабиньош 15 жовтня під час обласної Ради ЗОО РПУ. – На сьогодні нам це вдалося і я можу констатувати, що практично на 60% обласна організація вже структуризована». Про це 18 жовтня повідомили в Незалежному громадському прес-центрі «Закарпатський вибір-2006».
    Як повідомив Олексій Карабіньош, рада була скликана вперше для того, аби підвести підсумки кількамісячної роботи. «Ми вже встигли заявити про себе: минулого тижня за сприяння РПУ в Ужгороді в рамках святкування 1112-ї річниці Дня міста проведено концерт, який зібрав близько 25 тисяч мешканців обласного центру. Наразі ми плануємо з цими ж творчими колективами поїхати по Закарпатській області, а також розробляємо план щодо популяризації західноукраїнської культури у Східних регіонах нашої держави. Окрім того, на обласній раді РПУ розроблено план заходів щодо підготовки до майбутніх виборів", – розповів керівник ЗОО РПУ.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.