• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Бізнесмен" Канівець пропонував депутатам облради місце у списках «Батьківщини» за 100 тисяч доларів США?
    Опубликовано: 2005-10-18 13:55:00
    Олег Канівець вибирав собі «жертв» з числа депутатів Львівської обласної ради і пропонував їм входження у виборчі списки «Батьківщини» за 100 тисяч доларів США, — про це заявив голова ЛОО партії ВО «Батьківщина» Іван Денькович під час свого звіту на ІХ обласній звітно-виборчій конференції.
    «Чи могли ми миритись з такими бізнесменами у нашій партії?», — риторично поцікавився в однопартійців І.Денькович і додав, що обласна організація партії позбулася подібних розкольників і «бізнесменів» та підійшла до конференції сильною і цілісною.
    Під час прес-конференції І.Денькович не захотів відповісти на запитання, кому саме з обласних райців О.Канівець пропонував таким чином потрапити у майбутні списки, лише зазначив, що коли буде потрібно, то він зможе назвати прізвища п’яти осіб. Також він не відповів, чи хтось погодився проплатити О.Канівцю зазначену суму (чи можливо, сторгувався на меншу) за входження у майбутні партійні списки.
    «Іван Денькович разом з обласним бюро партії припустилися помилки, коли приймали до бюро людей, не вивчивши їхньої моралі й поведінки, а тепер за це пожинають плоди», — зазначив керівник Виконавчого секретаріату Політради партії ВО «Батьківщина», народний депутат України Ярослав Федорчук, приїзд котрого у Львів співпав з часом проведення звітно-виборчої конференції. Він додав, що обласне бюро правильно поступило, відмежувавшись від цих людей, але помилились, коли приймали. За словами Я.Федорчука, «конфлікт не зовсім вичерпаний, але немає підґрунтя для розвитку».
    «Ми Канівця допустили занадто близько, але ж ніхто не знав, що він прекрасний артист, який вміє входити в довіру. Мені дуже шкода цього далеко не бездарного чоловіка», — додав у своє виправдання І.Денькович.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.