• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НПУ організувала поїздку школярів у Верховну Раду
    Опубликовано: 2005-10-18 14:36:00
    Двадцять черкаських школярів — лідерів учнівського самоврядування та дитячих громадських організацій з 10 шкіл міста 19 жовтня першими побувають у Верховній Раді. Як повідомила прес-секретар Черкаської обласної організації Народної Партії Галина Березенко, ініціаторами та організаторами поїздки стали міський осередок Народної Партії Литвина і адміністрація школи №17.

    До парламенту найактивніших старшокласників делегували спеціалізовані школи №17, №3, №18, загальноосвітні школи №32, №31, №24, №22, гуманітарно-правовий ліцей, колегіум „Берегиня” і Перша міська гімназія. Серед щасливчиків — представники шкільного учнівського самоврядування, обрані у результаті голосування, президенти шкіл, президент та віце-президент єдиного в Україні клубу „Інтеракт-Черкаси”, учасники молодіжної ротарійської програми (у клубі 25 учнів із 10 шкіл Черкас, які займаються волонтерством, благодійництвом), президент та віце-президент єдиного на Черкащині „Євроклубу”, який навчає своїх учасників жити за законами об’єднаної Європи.

    Активісти шкільного самоврядування побувають на сесійному засіданні, здійснять екскурсію Верховною Радою. У програмі також передбачена зустріч із депутатами від Черкащини — керівниками обласного осередку НП Сергієм Терещуком і Борисом Райковим. А якщо пощастить — то і з самим спікером Володимиром Литвином, який всіляко підтримує створення в Україні дитячого парламенту. Наємо, що ідею створення дитячої „Верховної Ради” голова „дорослої” Ради висловив під час шкільного телемосту 1 вересня, коли супутниковий зв’язок з’єднав 10 шкіл у різних регіонів країни.
    Мережа аналітичних центрів України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.