• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко готовий звільнити Безсмертного за адмінресурс?
    Опубликовано: 2005-10-18 15:05:00
    Президент Віктор Ющенко заявляє, що врахує громадську думку і приділить увагу питанню призначення віце-прем'єра Романа Безсмертного керівником виборчої кампанії партії "Народний союз Наша Україна".
    "Я після повернення додому (з Лондона) приділю увагу цьому питанню. Я усе буду робити для того, щоб враховувати думку громадськості. Як тільки вона буде відчувати, що цей крок (робота першого віце-прем'єра як керівника виборчої кампанії) не є коректним для поведінки чесного або контного політика, я буду відразу на нього реагувати", - заявив Ющенко журналістам у Лондоні.
    Зокрема, він додав, що якщо громадськість буде вказувати на відсутність "прозорої політичної конції", він зробить "усе, щоб такі речі виправлялися і не пропускалися".
    Як повідомлялося, Безсмертний очолить виборчу кампанію НСНУ. Ющенко є почесним президентом НСНУ.
    Після призначення нового уряду Ющенко неодноразово заявляв, що уряд Юрія Єханурова буде максимально віддалений від політики.
    "Це люди, які не будуть займатися політикою, а будуть займатися конкретним питанням міністерства того чи іншого", - заявив Ющенко наприкінці вересня.
    При цьому він не виключив, що и уряду будуть брати участь у парламентських виборах, однак підкреслив: "Ці люди будуть максимально віддалені від політики. Максимально. Це головна умова".
    Українська Правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.