• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія регіонів Тернопільщини заявляює про політичні гоніння та переслідування
    Опубликовано: 2005-10-18 16:08:00
    и Тернопільського молодіжного крила регіонального відділення Партії регіонів заявили про політичні гоніння та переслідування. Як приклад, заступник голови регіонального відділення Партії регіонів з молодіжних питань Олександра Васильчик назвала події 17 жовтня, які відбулись у Тернополі. У цей день представники ТРВ Партії регіонів мали намір провести акцію, присвячену Дню українського студентства, – повідомила прес-служба ТРВ Партії регіонів.
    Захід мав відбутись у студмістечку Тернопільського економічного університету. Організатори свята мали намір запропонувати молодим людям українську відеодискотеку та перегляд культового фільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».
    Олександра Васильчук стверджує, що акція мала не лише розважальну мету. и Партії регіонів прагнули таким чином знищити атмосферу воості та недовіри, яка, на їх думку, існує між Сходом і Заходом України, а також нівелювати спотворений образ Партії регіонів, який вкоренився на Галинчині. Однак, запланована вечірка не відбулась.
    У заяві молодих «регіоналів» йдеться: «Як виявилося, примирення на державному рівні ще не означає примирення на місцях. «Знімайте прапор і проводьте дискотеку!» – ось перша реакція «помаранчевих», коли ми розгорнули знамено Партії Регіонів. Нас оточила збройна охорона, а її начальник та ще кілька поважних посадовців в особі заступника директора одного з інститутів та проректора по виховній роботі всіляко намагалися перешкодити нам розпочати акцію. «Скільки вам заплатили!» – обурювалися ці «стовпи» толерантності і демократії. І ніяк вони не могли збагнути і усвідомити, що Партія регіонів – це наш свідомий вибір в області, де «помаранчеві» за чотири роки свого керування не підтвердили жодних своїх передвиборчих гасел та обіцянок».
    «и Тернопільського молодіжного крила відділення Партії регіонів висловили свій рішучий протест. Вони вважають, що доки в Україні не буде рівного ставлення до всіх політичних партій, доки в державі не запрацює модель демократичного суспільства, доти будуть продовжуватися політичні переслідування і утиски», — зазначено у повідомленні.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.