• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завтра рівненські соціалісти пікетуватимуть КТП "Комуненергія"
    Опубликовано: 2005-10-18 16:13:00
    19 жовтня рівненські соціалісти в знак протесту проти відсутності тепла у домівках рівнян планують закидати адмінбудинок КТП «Комуненергія» помідорами і яйцями. Крім цього вони хочуть вручити в. о. директора цього підприємства Тетяні Казачек символічний квиток за маршрутом «Рівне – СелоБезГазу». Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив перший секретар обласного комітету СПУ Леонтій Самчук.
    «Сьогодні – 18 жовтня. Температура в наших з Вами домівках невпинно прямує до нуля. І ми, і Ви мерзнемо з причини безгосподарності чи відвертого саботажу КТП «Комуненергія». Це – ненормально і ніяк не в’яжеться з цивілізованим життям», – йдеться у заяві рівненських соціалістів.
    Організатори акції стверджують, що цей захід не є передвиборчою агітацією. «Ми, як і кожна цивілізована людина, не хочемо мерзнути і мовчати. Ми закликаємо всіх приєднатись до цієї ініціативи», – зазначив Леонтій Самчук.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.