• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СДПУ(о):"Ющенко відпрацьовує кошти вкладені в його кампанію країнами НАТО"
    Опубликовано: 2005-10-18 17:34:00
    СДПУ(о) звинувачує президента Віктора Ющенка в тому, що він відпрацьовує кошти, вкладені в його президентську кампанію країнами НАТО, підштовхуючи Україну до цієї організації.
    Про це йдеться в заяві СДПУ(о), поширеній прес-службою партії.


    "Наполегливість, з якою президент України лобіює інтереси Північноатлантичного альянсу, свідчить про те, що він не є вільним у прийнятті цього важливого для України рішення", - говориться в заяві.
    СДПУ(О) заявляє, що "нинішній політичний режим, що прийшов до влади за допомогою, у тому числі і фінансової, від країн, що входять у НАТО, відпрацьовує вкладені в нього інвестиції в період "помаранчевої революції".
    "Україна стала розмінною монетою в руках натовських генералів і заокеанських політиків у їхній великій грі проти Росії. Результатом цього стало різке погіршення політичних і економічних відносин з нашими партнерами по СНД, і в першу чергу з Росією, поглиблення кризових явищ в економіці України", - йдеться в заяві.
    СДПУ(о) вважає, що рішення в такому питанні має прийматися народом, і ініціює проведення всеукраїнського референдуму з питання вступу України до НАТО та Єдиного економічного простору.
    СДПУ(О) також застерігає, що вступ до НАТО "суттєво підвищує небезпеку терористичних нападів на Україну".
    Українська правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.