• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Донецькі "нашоукраїнці" допомагають добудувати церкву в Києві
    Опубликовано: 2005-10-25 10:15:00
    Донецька обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" організувала фінансування завершення будівництва храму Святителя Феодосія Чернігівського в місті Києві.
    Будівництво храму присвячене трагедії, яка сталась майже 20 років тому, – аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Цей храм стане складовою частиною першого в Україні Народного Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи, який створюється для увічнення подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
    Проект реалізується завдяки Спілці інвалідів Чорнобиля. Це перший у світі храм, який будують інваліди. Завдяки допомозі благодійників, які відгукнулися на їхній заклик, церкву вже збудовано приблизно на 70 відсотків.
    "Обов'язок кожного українця - завжди пам'ятати тих людей, які намагалися зменшити наслідки Чорнобильської катастрофи і віддали своє життя і здоров'я заради нашого майбутнього. Саме тому наша організація вважає за необхідне зробити свій внесок у цю справу і допомогти завершити будівництво храму", - заявив лідер Донецької обласної організації "Нашої України" Антон Клименко.
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.