• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молодь КУН вимагає правий виборчий блок
    Опубликовано: 2005-10-25 12:22:00
    Нарешті добігають до свого логічного завершення консультації серед молодіжних лідерів щодо дій на підтримку створення виборчого блоку правого спрямування. За ініціативи Молодіжного Конгресу Українських Націоналістів та Молодіжного Націоналістичого Конгресу відбулась низка консультацій, кінцевим результатом яких має стати з’їзд української правої молоді. З'їзд має намір прийняти декларацію-звернення до лідерів національно-державницьких партій про створення чітко вираженої ідеологічно політичної сили на виборах 2006 року. Ця ініціатива підтримана вже дев’ятьма всеукраїнськими молодіжними організаціями.
    Ми попросили прокоментувати мету та ідею такого об’єднання у лідерів організацій-учасниць.
    Станіслав Куценко, Голова Української студентської спілки:
    Наше об’єднання має стати справді дієвим, адже в нього увійдуть сили національно-патріотичного спрямування, які, я сподіваюсь, будуть самостійними гравцями на майбутніх виборах та не прилаштовуватимуться під чиїсь інтереси. Наша позиція має дати поштовх від молоді для консолідації тим політичним силам, які на ділі розбудовують українську державу. Хотілось би зазначити, що ми симемось та враховуватимемо інтереси студентства і вимагатимемо цього від держави. Вірю, що наше об’єднання понесе кращі ідеали студентської революції на граніті та Майдану.
    Василь Попович, Голова молодіжної референтури КУН:
    Молодь Конгресу Українських Націоналістів виступає за наповнення нашої держави українським змістом. І на черговому етапі парламентських виборів вважаю, що до влади мають прийти українці, які будуть керуватися державними інтересами, а відповідно, інтересами українського народу. Я перекй, що ті дії, які відбувалися 15 жовтня на Майдані неприпустимі і їх просто не має бути в серці України, на Майдані Незалежності.
    Тому для протидії червоним реакційним силам та для національного розвитку українців є дуже позитивним об’єднання патріотичної і націоналістичної молоді та правих політичних партій на виборах 2006 року.
    Олег Медуниця, Голова Молодіжного Націоналістичного Конгресу:
    Ідея виношувалась давно. І ця позиція для нас була принциповою з часу Помаранчевої революції. Так трапилось, що урядова криза тільки підтвердила необхідність такого кроку. А події 15 жовтня – є лише логічним тому поясненням. Коли мова йде про спроби Російської Федерації здійснити геополітичний реванш і повернути Україну в зону свого безпосереднього впливу, що відкине наш національний і державний розвиток на невизначений термін, - стояти осторонь ми не будемо. Підтверджень цьому є достатньо: чого тільки варті заяви Євразійського Союзу Молоді, який підтримується Кремлем і має за спільників Корчинського і Вітренко, про те що „будєм бить врага на его же територии”, маючи на увазі Україну. Ми зобов’язані гідно протиставити себе чужинецьким силам і поставити крапку в питанні: хто ж господар на українській землі?! Тому ми закликаємо і всіляко стимулюватимемо лідерів державницьких партій проявити політичну волю і створити сильний патріотичний блок для перемоги на виборах-2006.
    Прес-служба НКУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.