• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний не виключає можливості коаліції "Нашої України" і СПУ
    Опубликовано: 2005-10-25 14:23:00
    Партнерство між "Народний Союзом Наша Україна" і соціалістами "можливе з точки зору формування коаліції навесні наступного року". Про це сказав в ефірі радіо "Ера" голова Ради "Нашої України", віце-прем'єр-міністр Роман Безсмертний в ході розмови з лідером СПУ Олександром Морозом.
    "Більше того, мені здається, що коаліція, яка зародилася в період Помаранчевої революції, досить стабільна, і ці підходи треба берегти з точки зору прогресу", - наголосив Безсмертний.
    "У нас є ідеологічні розбіжності, і навіть, от, в питанні проблеми, про яку ми говоримо (реформи місцевого самоврядуваня – Ред.) – в дрібницях, якщо розібратися насправді. Ніхто не заперечить, що в загальних речах позиція співпадає", - сказав Роман Безсмертний.
    Він також відзначив, що "політичні коаліції – це, скоріш за все, справа політичної доцільності, тактики, стратегії, реалізації власної політичної програми, підходів до формування команди".
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.