• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Катеринчук: Завдання політиків – відповісти на запитання "що далі?"
    Опубликовано: 2005-10-25 14:31:00
    “Дев’ять місяців після нашої спільної перемоги стали для нас більше часом іспитів, аніж тріумфу”, - сказав голова Центрального виконкому партії “Народний Союз Наша України”, народний депутат Микола Катеринчук на засіданні круглого столу “Помаранчева революція – сподівання та результати”, який відбувся сьогодні у Києві.
    “Суспільство очікувало швидких змін, нових підходів, стратегічного оновлення, але цього не відбулося у повному обсязі. Люди, які підтримали Майдан, стали більш реальними демократами, ніж сьогоднішня політична еліта. Майдан відбувся як політичний акт, як те, чого вимагали більшість громадян, які хотіли самі обирати владу. Але люди на сьогоднішній день хочуть більшого. Вони хочуть реально впливати на зміст політики. Не можна будувати на старій моделі нову кадрову політику, новий зміст реформ”, - зазначив Микола Катеринчук.
    “Тому, безперечно, Віктор Ющенко та його команда ставили за мету радикальні зміни. Але тактичне і стратегічне бачення цих змін у різних людей, які були на Майдані, були різними”, - наголосив народний депутат.
    На його думку, те, що "всередині команди не були створені спільні правила гри щодо власності, реформ, щодо інструментів цих реформ в економіці, соціальних питаннях та в бюджеті, призвело до розколу "помаранчевих".
    "Головне, на чому концентрувалася владна команда до розколу – це була програма президента Ющенка. Вона на 80% виконана, тому зараз головне завдання політиків – відповісти суспільству на запитання “а що далі?”, яка стратегія розвитку України на наступні п’ять років і яке місце кожної політичної сили в розбудові України”, - наголосив Микола Катеринчук.
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.