• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зустріч віце-консула США з представниками СДПУ(О)
    Опубликовано: 2005-10-25 14:37:00
    На Закарпатті з метою вивчення ситуації навколо політичних репресій перебував віце-консул, другий секретар Посольства США в Україні Алекс Д. Грінстайн. У рамках запланованої програми він відвідав офіс обласного комітету СДПУ(О), де мав зустріч з представниками партійної організації.


    Д.Грінстайн уважно вислухав активістів СДПУ(О), ознайомився з матеріалами, викладеними в брошурі "Політв'язень", матеріалами акції "СДПУ(О) проти політичних репресій" та останніми номерами часопису "Соціал-демократ". Він визнав, що у державі, яка називає себе демократичною, не може мати місце переслідування людей за політичними поглядами.


    Також представник посольства США наголосив на тому, що Закарпаття ще зовсім недавно приваблювало іноземні делегації як область зі сприятливим інвестиційним кліматом. Сьогодні ж, треба визнати, сюди навідуються для вивчення ситуації з політрепресіями.


    До речі, американці не є першими, хто побачив реальну ситуацію в Закарпатті зокрема та в Україні в цілому. Нещодавно Росія звернулася з проханням до Інтерполу зняти з розшуку колишнього головного міліціонера Закарпаття В.Варцабу, оскільки він є жертвою політичних переслідувань.
    Прес-служба СДПУ(О)
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.