• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко формує списки з Лук’яненком і відреклась від Матвієнка?
    Опубликовано: 2005-10-25 14:50:00
    Партія “Батьківщина” та УРП "Собор" домовились про співпрацю на виборах та погодили концепцію формування виборчих списків для виборів до Верховної Ради.
    Про це йшлося на зустрічі лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко з ами політичного проводу УРП “Собор” на чолі з головою Левком Лук’яненком, повідомляє прес-служба "Батьківщини".
    Лідери партій також домовилися про проведення спільних політичних консультацій щодо участі у виборах.
    "Сторони підкреслили ідеологічну близькість позицій політичних партій та висловили спільне переконання в тому, що боротьба за будівництво чесної, демократичної некорумпованої України має продовжуватися", - йдеться у повідомленні.
    Як відомо, у понеділок Анатолій Матвієнко звинуватив “Батьківщину” у втручанні у внутрішньопартійні справи і у розколі партії.
    Раніше на позачерговому з’їзді "Собору" тимчасовим виконуючим обов’язки голови партії було обрано Левка Лук’яненка. З'їзд також прийняв рішення про участь у парламентських виборах 2006 року в блоці з Юлією Тимошенко.
    Матвієнко не визнає цей з’їзд і вважає всі його рішення нелегітимними.
    Українська правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.