• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Ужгороді семінар про рівні можливості під час виборів 2006 року
    Опубликовано: 2005-10-25 15:01:00
    Сьогодні в Ужгороді працює інформаційний семінар для представників політичних партій, громадських організацій та ЗМІ. Метою заходу є обговорення питань, пов'язаних з їх участю у реалізації державної політики рівних можливостей під час виборів, та налагодження діалогу між усіма зацікавленими сторонами задля сприяння поширенню демократичних цінностей у всіх сферах політичного життя. Семінар відбувається за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Про це повідомив 25 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
    Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між урядом України і Організацією з безпеки та співробітництва в Європі щодо нової форми співробітництва від 13 липня 1999 року, Координатор проектів ОБСЄ в Україні, за погодженням з Міністерством закордонних справ України, здійснює проект «Сприяння в подальшому удосконаленні практики демократичного управління в Україні». Даний проект має на меті сприяти утвердженню демократичних ініціатив управління як на національному, так і на регіональному рівнях.
    У рамках зазначеного проекту пройде інформаційний семінар на тему: "Сприяння забезпеченню рівних можливостей у політиці". На семінарі буде розглянуто і обговорено: шляхи забезпечення рівних прав і можливостей в політиці; способи подолання пов'язаних з цим труднощів; актуальність та переваги політики паритету. За результатами семінару, враховуючи висловлені учасниками пропозиції та спільно визначені потреби, буде проведено низку інформаційно-просвітницьких заходів за участю політичних партій, громадських організацій та засобів масової інформації регіону.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.