• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звітно-виборча конференція Святошинської районної в м. Києві організації Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-10-25 16:06:00
    Понад 200 делегатів та гостей зібрались в ДК “Святошин” на VI звітно – виборчу конференцію Святошинської районної в м. Києві організації Партії регіонів. На ній підсумовувалася робота за звітний період не лише самої партійної організації, а й політичного життя м. Києва та України загалом. Підсумки президентських виборів 2004 року призвели до формування нових суспільно-політичних відносин в Україні, реального старту конституційної реформи, істотного підвищення ролі політичних партій та їх відповідальності перед суспільством. В своєму звіті про результаті діяльності як Голови Святошинської районної в м. Києві організації Партії регіонів Олег Шевченко зауважив, що Партія регіонів має на відміну від інших політичних сил ґрунтовну основу для свого оновлення та розвитку. За роки існування в партії напрацьовано міцну ідеологічну базу та дієвий кадровий склад на всіх рівнях. Партія зберегла і зміцнила свою організаційну структуру, поповнила свої лави, зберегла позицію зваженої та конструктивної політичної сили. Основним зараз вважається не кількісний, а саме якісний склад ів партійної організації. “Ми повинні думати не тільки про перемогу на виборах 2006 року, але й про те, що ми будемо робити з цією перемогою. Ми вже зараз повинні подбати про те, які віддані нам люди, кваліфіковані спеціалісти, будуть займати керівні посади на всіх рівнях, починаючи від директорів шкіл, начальників ЖЕО, закінчуючи відділами та комісіями районних адміністрацій. Ми не можемо собі дозволити уподібнитися нині діючій владі, яка на керівні посади ставить людей неосвічених, не спеціалістів. Кочегар має бути висококласним кочегаром, а не поганим державним службовцем”, - сказав у своєму виступі О. Шевченко.

    Головним завданням Святошинської районної в м. Києві організації Партії регіонів на найближчу перспективу Олег Валерійович вважає активну підготовку до наступної виборчої кампанії 2006 року.

    Учасники конференції обрали делегатів на міський партійний , який відбудеться у листопаді.

    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.