• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поява двох молодіжних організацій
    Опубликовано: 2005-10-25 16:41:00
    Союз молоді регіонів України привітав з появою на політичному небосхилі країни ще двох молодіжних організацій - „Батьківщина молода”, яка представляє молодіжне крило партії „Батьківщина” і „Молодіжний Cоюз Наша Україна” від партії „Народний Союз Наша Україна”.


    Як зазначив Голова Союзу молоді регіонів України Віталій Хомутиннік, „створення молодіжних організацій і залучення молоді до політичного життя країни – є необхідною умовою формування процесу будівництва демократичного суспільства в країні”.


    Союз молоді регіонів України будучи однією з найактивніших молодіжних організацій, що згуртувала навколо себе велику кількість молодих громадян і допомагає їм ефективно відстоювати свої права та інтереси, привітав новостворені молодіжні організації і побажав їм плідної праці у важливій справі реалізації державної молодіжної політики.


    Молоді регіонали виразили надію, що плідна діяльність нового молодіжного крила двох партій буде сприяти більшій активності української молоді у процесі творення державної політики та реалізації спільних інтересів.


    Союз молоді регіонів України закликав своїх колег чесно та гідно стояти на захисті соціальних, економічних, духовних та культурних інтересів молоді.

    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.