• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович у Одесі
    Опубликовано: 2005-10-25 16:52:00
    Робоча поїздка лідера Партії регіонів Віктора Януковича в Одесу почалася з незапланованого візиту на знаменитий одеський ринок "7 кілометр".
    У повідомленні відзначається, що рік тому, коли більшість підприємців Одеси підтримали на виборах кандидата в президенти Януковича, його опоненти прозили "стерти цей ринок з землі бульдозерами".
    "І хоча на сьогоднішній день цей ринок зберігся, його працівники, які дружно зустрічали Віктора Федоровича, скаржилися на те, що й умови їхньої роботи, і умови життя за минулий рік погіршилися", - відзначається в повідомленні.
    Вони висловили сподівання, що майбутні парламентські вибори дозволять Партії регіонів зайняти гідне місце в новому парламенті і захистити вітчизняних підприємців від "революційних" методів керування країною.
    Після цього Янукович направився на ринок "Привоз", по дорозі відвідавши будмайданчик на вулиці Пантелеймонівській, де спілкувався з будівельниками.
    "На ринку "Привоз" Януковича вже чекали одесити, як працівники ринку, так і покупці. Вони бажали Віктору Федоровичу і його партії успіху на виборах, брали автографи, говорили про наболіле", - відзначається в повідомленні.
    "Примітно, що багато хто з них прийшли на зустріч з агітаційною продукцією календариками, прапорцями, листівками, що дбайливо зберегли з минулих президентських виборів", - говориться в повідомленні.
    Українська Правда

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.