• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівські есдеки влаштували акцію протесту
    Опубликовано: 2005-10-27 14:23:00
    Сьогодні, 27 жовтня, активісти львівської молодіжної організації УСДМ перед входом у приміщення Львівської ОДА організували політичний перформенс, який відбулася в межах акції протесту «Геть гудрони з України!». Участь в акції взяв народний депутат України, секретар ЛОО СДПУ(О) Ігор Шурма.
    Близько двох сотень представників СДПУ(О) у протигазах організованою колоною підійшли до головного будинку області і стали півколом. У центрі утвореної арени були виставлені великі металеві діжки, по яких барабанщики били дерев’яними палками, намагаючись в такий спосіб привернути увагу чиновників облдержадміністрації до проблеми. Перед барабанщиками розгорнулося головне театралізоване дійство: частина перебраних у костюми хімзахисту молодих людей з мітлами силувалися вичистити Україну від гудронів, які у шоу були представлені персонажем у чорному плащі з косою. Молоді люди «вичищали» територію від гудронів, але ті весь час поверталися.
    Учасники акції протесту тримали плакати «Олійник, вивези угорські гудрони!», «Нова влада – старі гудрони», «Не дамо отруїти Львівщину» та інші. З обласної адміністрації до пікетувальників ніхто не вийшов.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.