• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відповідь Литвина Морозу
    Опубликовано: 2005-11-01 12:57:00
    Голова Верховної Ради України, лідер Народної Партії Володимир Литвин у відповідь на заяву лідера СПУ Олександра Мороза про те, що Народна Партія "прагне реваншу попереднього режиму", радить подивитись на списки інших партій і блоків.
     
    Зокрема, в ході прес-конференції В.Литвин на прохання журналістів прокоментував висловлювання Олександра Мороза, що перемога Народної Партії на виборах є перемогою старої влади. "Я думаю, якщо сьогодні вдаватися до різного роду термінології, то тоді треба винайти циркуль, щоб можна було визначити, до якої касти належить той чи інший політик… обміряють ним (циркулем) і скажуть, що це кучміст, а це - представник інших політичних сил. Варто буде подивитися на списки і переконатися, хто до якого табору належить, бо всі народились не після 2004 року", - сказав В.Литвин.
     
    Коментуючи на прохання журналістів висловлювання О.МОРОЗА, що повернення в Україну екс-прем'єр-міністра Павла Лазаренка може відкрити таємницю щодо справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, В.Литвин висловив здивування: навіщо чекати повернення, щоб розповісти про те, що вже відомо?
     
    Прес-служба НПУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.