• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мартиненко закликає в річницю Майдану відмовитися від пропаганди
    Опубликовано: 2005-11-07 10:13:00
    "Революцію робили всі ми, весь народ, і авторські права на ідеали і символи Майдану належать кожному з нас, але ніхто окремо не зможе ними скористатися – народ не дасть", - сказав лідер парламентської фракції "Народного Союзу Наша Україна", голова Київської міської організації партії Микола Мартиненко, виступаючи на конференції партосередку.
     
    Говорячи про майбутнє святкування річниці Помаранчевої революції, він наголосив: "Ми готові стояти пліч-о-пліч на Майдані з усіма, хто робив революцію. Але є одне побажання – відмовитись цього дня від політичної пропаганди і побути один день просто людьми – громадянами України".
     
    "Хтось вважає це святкування продовженням боротьби за свободу. Хтось апелює до необхідності об’єднання "помаранчевої" команди в річницю Майдану. А хтось не проти влаштувати на Майдані провокації під червоними та блакитно-білими прапорами, – зазначив Микола Мартиненко. – "Наша Україна" вважає, що Майдан – це унікальне явище, яке вже увійшло в історію, і будь-які спроби використати ті події, символіку тощо для того, щоб впливати на політичне сьогодення, є спекуляцією. В річницю Майдану на центральну площу столиці необхідно приходити для того, щоб зти події революції, відчути знову дух братерства. А висновки щодо "зради" чи "не зради" ідеалів Майдану тією чи іншою політичною силою слід робити поза межами майдану, і бажано не в день річниці "помаранчевих" подій".
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.