• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хмельницькі і вінницькі "нашоукраїнці" – проти безпідставних звинувачень однопартійців
    Опубликовано: 2005-11-07 16:44:00
    На Другій конференції Хмельницької обласної організації "Народного Союзу Наша Україна" один з делегатів запропонував розглянути питання про довіру до ів Президії Ради партії Петра Порошенка, Миколи Мартиненка і Олександра Третьякова та а Ради "Нашої України" Євгена Червоненка, яких нещодавно безпідставно звинуватили в корупції. Ця пропозиція не знайшла підтримки в делегатів конференції.
     
    Із закликом підтримати Петра Порошенка у зв'язку зі спробами його дискредитації звернулися до Ради партії учасники конференції Вінницького регіонального осередку "Нашої України". За таке рішення одностайно проголосували всі 183 делегати. У резолюції конференції партійці наголосили на неприпустимості необґрунтованих звинувачень, які не мають юридичної основи, а продиктовані лише політичними передвиборними мотивами.
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.