• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дмитро Святаш пояснив чому нещодавно став ом Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-10 09:55:00
    Дмитро Святаш розповів чому він вийшов із фракції Народної Партії і перейшов до фракції Партії регіонів.

    Депутат спочатку пояснив чому всту у парламентську фракцію Литвина: «Це був якийсь емоційний порив. Мені хотілося стабільності, примирення різних політичних сил, що і декларувала Партія Литвина. Минуло кілька місяців і стало очевидно, що стабілізація – це не зовсім те слово, яким можна визначити дійсне положення в країні. Попередній уряд залишив країну новому Президенту й уряду з 14% ростом ВВП і тенденціями до його збільшення, з якісним, добре адміністрованим зовнішнім боргом, з високим кредитним рейтингом і бездефіцитним бюджетом. За рік від усього цього не залишилося й сліду. Тому сьогодні потрібно говорити про те, щоб відновити попередні тенденції в економіці. Упевнений, що Партія регіонів у разі перемоги на виборах зможе реалізувати програму відновлення країни».

    Д.Святаш також розповів, чим його влаштовує програма Партії регіонів: «Мене приваблює ідея пріоритету регіонального розвитку держави, імпонує позиція про те, що 60% коштів мають залишитися в регіонах. Власне, це я й обіцяв своїм виборцям. Вважаю, що саме цю ідею зможе краще реалізувати Партія регіонів. За відсутності мажоритарних виборчих округів я зможу більш повноцінно представити інтереси Харківщини в Партії регіонів».

    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.