• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активісти ВОО НСНУ анкетуванням визначали виборчий список
    Опубликовано: 2005-11-10 14:24:00
    Делегати конференції Волинської облорганізації партії «Народний Союз Наша Україна» методом анкетування пропонували свій варіант оптимального складу виборчих списків кандидатів на вибори різних рівнів. Вони визначали першу п’ятірку кандидатів до складу парламенту від політичної партії та кандидатів до Верховної Ради від Волинської області, а також – із першою десяткою кандидатів до складу Волинської обласної ради та п’ятіркою до районної (міської) рад. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 10 листопада у прес-службі ВОО НСНУ.
     
    Опитування проводилось із метою залучення всього активу партії до формування партійних списків до Верховної Ради та місцевих рад. Така демократична ініціатива вже була застосована під час конференції Луцької міської організації партії «Народний Союз Наша Україна». За даними цього анкетування найвищу підтримку отримали керівники та активісти міської організації партії «Наша Україна».
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.