• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко не розуміє, за що люблять 12-процентного Януковича
    Опубликовано: 2005-11-11 09:22:00
    Президент Віктор Ющенко заявляє, що підписав угоду з Віктором Януковичем, щоб забезпечити єдність країни і демократичний процес на виборах.
     
    Про це він сказав під час телемосту зі студентами, який транслюється по телебаченню.
     
    "Янукович – це також Україна, такий як він є, за яким стоїть 12-15% симпатиків. Не знаю, на чому формуються ці симпатії, але така сила існує. І хочу сказати, коли ми стояли на Майдані, окрім того, що ми вимагали свободи, чесних виборів, ми стояли фундаментально на ще одному питанні - Україна єдина!" - зазначив президент.
     
    Він також нав, як люди, які стояли на Майдані, носили їжу і одяг своїм опонентам.
    "Я вас запитую, хіба не час домовлятися про чесні вибори, хіба це не влаштовує будь-яку політичну силу? Я думаю, це загально-національне устремління! Тому я кажу – сідаймо за круглий стіл і підписуймо декларацію заради України", - зазначив він.


    Серед пріоритетів, навколо яких слід об’єднуватися, Ющенко також назвав інтеграцію до ЄС.
     
    "Подивіться як Литва, Естонія, Польща з натхненням робила цей процес. Подивіться, як український парламент приймає СОТ... Чому по кожному закону іде бородінській бій? Наскільки треба не любити країну, щоб торгувати цим питанням", - обурився президент.
     
    Ще одним предметом консолідації Ющенко назвав бюджет. "Як його приймати, коли з ня всі на виборах? Хіба це не предмет спільної роботи?", - додав він.
     
    "Є ще ряд справ. Коли говорять, що в цій країні існують політичні репресії, я даю розписку, я готовий кров із вени взяти й розписатися - якщо в цій країні є хоч один факт переслідування будь-кого з політичних мотивів, я засвідчу це у самій суворій карі до людей, які це допустили. Але я не хочу, щоб ми, ведучи дискусію, навіть біля Бесарабки, згадували те, чого немає", - наголосив Ющенко.
     
    Водночас він нав про факти фальсифікації на виборах.
     
    "Десятки тисяч людей були залучені до фальшивого виборчого процесу... Тиждень тому ЦВК закінчила формування електронного списку - за 8 місяць ми не дорахувалися 1 мільйона 100 тисяч виборців. Їх в природі не було! Ними жонглювала, як циган сонцем, та сторона, яка називалася владою", - зазначив Ющенко.
     
    Водночас він висту проти того, щоб відповідав за це "стрєлочник".
     
    "Не вчитель в селі Донецької області (повинен відповідати), якого посадили в автобус і возили по деяких територіях, а той, хто видав автобус і наказав натиснути, щоб вони зробили цей поступок", - наголосив Ющенко.
     
    Ющенко також нав, що дав доручення генпрокурору довести до кінця справи по сепаратизму проти людей, які "посягнули на конституційний лад".
     
    Українська правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.