• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мартиненко: Прикро, коли єдність залежить від чиєїсь посади
    Опубликовано: 2005-11-11 14:27:00
    Партія "Наша Україна" готова до зближення з БЮТ, що було б корисне не лише обом нашим полiтичним силам, але й всьому українському народу, заявив в інтерв’ю газеті "Експрес" заступник голови Ради партії "Народний Союз Наша Україна", лідер парламентської фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко. Проте він вважає, що БЮТ i особисто Юлiя Тимошенко фактично пiдiрвали цiлiснiсть команди Майдану. "Є всi ознаки того, що це був заздалегiдь спланований крок", - зазначив народний депутат.
     
    "Тому питання стоїть не так: є сенс чи немає сенсу у зближеннi БЮТ та "Нашої України".
     
    Питання полягає в тому, чи усвiдомила команда Тимошенко згубнiсть шляху, на який вона стала. Хоча Юлiя Володимирiвна називає його "паралельним", насправдi вiн є перпендикулярним до курсу Президента, який рiк тому пiдтримала бiльшiсть громадян України", - заявив Микола Мартиненко, наголосивши, що рiк тому громадяни голосували за Вiктора Ющенка та його виборчу програму, а не за окремi полiтичнi сили.
     
    Основна перешкода на шляху зближення двох сил, на думку Микола Мартиненка, має свiтоглядний характер. "Якщо "Наша Україна" всi зусилля спрямовує на виконання програми Президента i реалiзацiю загальнодержавних iнтересiв, то всi прагнення команди Юлiї Тимошенко скерованi на задоволення приватних iнтересiв i надмiрних полiтичних амбiцiй. Особливо прикро, коли питання полiтичної єдностi нацiї ставлять у залежнiсть вiд посади конкретної особи -- маю на увазi прем'єрство Юлiї Володимирiвни. Тому для продуктивного дiалогу командi Тимошенко доцiльно змiнити свої прiоритети iз вузькополiтичних на державнi", - підкреслив Микола Мартиненко.
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.