• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хто заслужив телеаудієнції Президента України?
    Опубликовано: 2005-11-11 14:59:00
    У четвер, 10 листопада 2005 року, о 19:15, біля стін Києво-Могилянської академії (вул. Г. Сковороди, 2), представники Української студентської спілки провели пікетування. Основною вимогою студентів була участь у телемості з Президентом України, який у прямому ефірі транслювався УТ-1, ICTV, СТБ та «Новим каналом».

    Організатори мітингу готували пропозиції до Президента, однак через непрозорий механізм підготовки списків учасників телемосту так і не взяли участі в спілкування з главою держави.

    За словами лідера молодіжного крила партії – «Молодої ПОРИ» Станіслава Куценка, учасників телемосту попередньо ретельно відбирали. З ними проводили репетиції, що підтвердили сюжети, показані на ТБ.

    «Це говорить про небажання оточення Президента доносити до нього гострі проблеми студентства, - вважає С.Куценко. – Як на мене, цим вони убезпечили перш за все себе від несподіваних питань, аніж турбувалися про главу держави».
     
    Прес-служба партії "ПОРА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.