• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мороз знає, хто пройде в парламент
    Опубликовано: 2005-11-14 09:29:00
    Лідер Соцпартії Олександр Мороз прогнозує, що прохідний бар'єр на виборах у Верховну Раду 2006 року подолають п'ять-шість партій, у тому числі СПУ.
     
    Про це він заявив на прес-конференції в Ужгороді.
     
    "Прохідний бар'єр у березні 2006 року, крім Соцпартії, подолають Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, "Народний союз "Наша Україна", Компартія", - сказав Мороз.
     
    "Можливо, у цьому переліку буде й Народна партія. Вона сьогодні нарощує свій адмінресурс, а в деяких регіонах це може серйозно вплинути на результати голосування", - вважає лідер соціалістів.
     
    Відповідаючи на питання журналістів щодо річниці "помаранчевої революції", Мороз підкреслив, що, підтримавши Віктора Ющенка, діяв абсолютно виважено й правильно, вирішуючи стратегічні завдання, поставлені очолюваною ним партією.
     
    "Я підтримав конкретно Ющенка, як кандидата, що гарантував виконання тих умов, які ми підписали з ним 6 листопада минулого року. Ці умови були частково реалізовані, а частково реалізовуються тепер. Я вважаю, що крок, на який ми пішли, абсолютно виправданий, і час ще підтвердить нашу правоту", - заявив він.
     
    Українська Правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.