• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" звернулась до політичних партій із закликом до чесних та прозорих виборів
    Опубликовано: 2005-11-14 09:47:00
    Шановні колеги!
     
    Пройшовши через горнило фальсифікацій та брутального тиску на вільне волевиявлення громадян під час президентських виборів 2004 року, наша політична команда займає принципову позицію: країні потрібні чесні та прозорі демократичні вибори. Це наш спільний іспит на демократію.
     
    Передусім ми звертаємося до наших політичних союзників у минулорічній кампанії. Взаємне поборювання, публічна зневага і оперування не аргументами і фактами, а компроматом і звинуваченнями несуть, на наше глибоке переконання, загрозу політичного реваншу у березні 2006 року. Наше протистояння може обернутися згортанням усіх здобутків Майдану і зростанням – на ґрунті розчарування – рейтингу кучмістів-реваншистів.
     
    Ми пропонуємо усім демократичним політичним силам підписати Угоду про проведення чесних і прозорих виборів. "Народний Союз Наша Україна" закликає всі політичні партії України вести парламентську кампанію чесно, прозоро, відкрито, що відповідатиме демократичним нормам.
     
    Ми переконані, що демократичні сили в Україні спроможні не допустити рецидиву фальсифікації виборів і вжити всіх необхідних заходів, щоб запобігти цьому.
     
    За проголосувало 875 делегатів.
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.