• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • І з’їзд Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молодь за Литвина”
    Опубликовано: 2005-11-14 11:39:00
    12 листопада 2005 року відбувся І з’їзд Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молодь за Литвина” за участю Голови Верховної Ради України, лідера Народної Партії Володимира Литвина. На з’їзді були присутні делегації від усіх регіонів України. Загальна кількість учасників заходу – 400 осіб.
     
    Головною метою з’їзду було визначення пріоритетних напрямків діяльності молодіжної організації на період виборчої кампанії в Україні.
     
    Під час з’їзду обговорювалися питання діяльності молодіжної організації за період після установчої конференції, шляхи та засоби вдосконалення державної молодіжної політики в Україні, стан та перспективи розвитку молодіжного руху в державі, найбільш важливі соціально-економічні проблеми студентства України та шляхи їх вирішення, сучасний стан розвитку органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України, рівень політичної освіти молоді напередодні парламентських виборів 2006 року.
     
    Активну участь в роботі з’їзду брали лідери регіональних молодіжних громадських організації „Молодь за Литвина”, лідери органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України та молоді и Народної Партії.
     
    Головою Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молодь за Литвина” було обрано Єремеєва Ігоря Мироновича – першого заступника Голови Народної Партії, лідера фракції Народної Партії у Верховній Раді України.
     
    Результатом роботи І з’їзду Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молодь за Литвина” стало прийняття Маніфесту молодіжної організації та визначення приоритетних напрямків діяльності молодіжної організації – молодіжного крила Народної Партії на час виборчої кампанії.
     
    Прес-служба НПУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.