• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Ющенка визначить п’ятірку фокус-групами?
    Опубликовано: 2005-11-14 11:44:00
    ради партії "Народний союз Наша Україна" Роман Безсмертний не виключає блокування з Блоком Тимошенко щодо окремих питань після виборів до Верховної Ради.
     
    "Блокування завжди можливе. Давайте будемо реалістами. Я прекрасно розумію, що десь на якомусь етапі доведеться з Юлією Володимирівною домовлятися, можливо навіть блокуватися щодо якихось питань, можливо навіть блокуватися щодо уряду в контексті нових змін до конституції", - сказав Зварич в коментарі "Українській правді".
     
    Щодо майбутнього блоку, то Зварич нав про створення координаційної групи 4 партій (НСНУ, ПППУ, КУН та Руху).
     
    "Скріплені підписи ще двох політичних сил (УНП, ПРП), які просили вважати себе спостерігачем, вони ще не прийняли для себе остаточне рішення. А інші вже для себе визначилися. Це не обмежує коло осіб з якими проводимо консультації, які можуть перерости в переговори", - зазначив він.
     
    На питання, хто очолить першу п’ятірку, Зварич припустив, що "може бути кілька варіантів".
     
    "Може бути навіть Віктор Андрійович. Але це не є стратегічне питання з точки зору виборчої технології. Це є виключно тактичне питання, так само як формування складу першої п'ятірки", - сказав він.
     
    Він не став називати інші прізвища кандидатів до першої п'ятірки, крім Ющенка і Єханурова , пославшись на те, що треба провести відповідні фокус-групи.
     
    "Це мають бути прізвища, які викликають дуже позитивні емоції з різних причин, позитивне ставлення до партії, що може викликати певне уособлення в очах виборця", - додав Зварич.
     
    Водночас він не виключив появу в списку партії Віталія Кличка.
     
    "Може звичайно (опинитися в п'ятірці), але я не хотів би переходити на зірок. Моя думка, що треба формувати першу п'ятірку як політичну)", - сказав він.
     
    На питання, чи потраплять до списку ті, кого звинуватили в корупції, Зварич здивувався і запитав: "Ви чуєте себе? Ви говорите про те, що звинувачували когось в корупції. Я вас тепер запитаю, чи для того, щоб вони були в списку, їм треба довести, що вони не верблюд".
     
    Українська правда

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.