• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мороз: У Закарпатської облорганізації СПУ є хороші перспективи на виборах 2006 року
    Опубликовано: 2005-11-14 12:49:00
    Лідер Соціалістичної партії України народний депутат Олександр Мороз 12 листопада в Ужгороді під час прес-конференції запевнив: «Склад конференції свідчить про те, що в облорганізації СПУ є хороші перспективи, в тому числі і на виборах 2006 року». Зустріч з журналістами відбулася після закінчення XIII звітно-виборної конференції Закарпатської обласної організації СПУ, у роботі якої взяли участь 775 делегатів від усіх міськрайонних організацій СПУ.
     
    За словами лідера соціалістів, обласна організація активно і відповідально ставиться до роботи. За це облосередок на конференції отримав оцінку «задовільно», з якою погодився і чільник СПУ.
     
    Олександр Мороз повідомив, що на Закарпатті СПУ налічує понад 4000 ів, з яких близько 2000 нових партійців. На запитання журналіста, яким чином у лавах партії опиняються колишні достойники СДПУ(О), лідер соціалістів запевнив: «Ще треба подивитися, наскільки вони відстоювали СДПУ(О). Я пригадую, як формувалася ця партія. Люди могли раніше помилятися». Він також додав, що кожен кандидат до лав СПУ має мати піврічний позапартійний термін, тільки тоді він може стати ом Соціалістичної партії. «У керівних структурах партії повинно бути не менше двох третин тих, хто має стаж в СПУ понад 4 роки, – сказав лідер соціалістів. – Тож застереження передбачене».
     
    Олександр Мороз також наголосив, що народний депутат Іштван Гайдош не є ом СПУ.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.