• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатські «регіонали» обрали десятьох кандидатів у народні депутати
    Опубликовано: 2005-11-14 15:28:00
    VII конференція Закарпатської обласної організації Партії регіонів обрала п'ятьох делегатів на УІІІ з'їзд Партії регіонів, який відбудеться 3 ня, а також затвердила список 10-ти кандидатів у депутати Верховної Ради України від Регіонального відділення партії. Серед них троє ужгородців: О.Ледида, В.Мацола та Ф.Ващук, – повідомили 14 листопада Західну інформаційну корпорацію в прес-службі Ужгородської міської організації Партії регіонів України.
     
    У конференції взяли участь 66 делегатів із 70 обраних, які представляли 7,5 тис. ів партії в 13-ти районних, 5-ти міських, а загалом 357 первинних організацій. Учасники розглянули стан підготовки до виборчої кампанії 2006 року. У конференції взяв участь та висту виконкому політради Партії регіонів Юрій Пелех.
     
    Відзначалося, що загалом робота парторганізації в області організована задовільно. Конференція рекомендувала районним і міським організаціям партії до 1 ня поточного року завершити офіційне формування їх первинних організацій на кожній виборчій дільниці в Закарпатті, яких на сьогодні є 736.
     
    Іншим питанням порядку денного розглянуто стан роз'яснювальної роботи Регіонального відділення Партії регіонів навколо Стратегії економічного розвитку України, з якою партія йде на політичні вибори-2006.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.