• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатське НСНУ розпадається?
    Опубликовано: 2005-11-14 16:51:00
    Сьогодні Голова Свалявської РДА, голова Свалявської районної організації політичної партії „НСНУ” Євген Удворгелі заявив, що не буде грати у брудні ігри, які заводить обласна влада, і не хоче підтасовувати економічні та статистичні показники, до чого його змушують.

    ЗАЯВА

    Голови Свалявської РДА,
    голови Свалявської районної організації
    політичної партії „НСНУ”

    На сьогодні у Свалявському районі склалася надзвичайна і напружена ситуація, яка змушує мене звернутися до депутатів районної ради, ЗМІ, громадськості.

    Протягом багатьох років реальний стан справ у господарстві району приховувався тодішньою владою. Ставши головою РДА, я вирішив припинити практику приписок і вивести легальні економічні показники. Але моя чесність виявилася не потрібною, внаслідок чого керівництво ОДА почало тиснути на мене як керівника РДА.

    Причиною стало те, що я і моя команда створили максимально приближену до умов району програму виходу із соціальної та економічної кризи. І ця програма вже дає свої позитивні результати: бюджет району перевиконується, середня заробітна плата росте.

    Але у боротьбі проти мене обласна влада опустилася до підтасовки статистичних даних.

    Я йшов у владу з твердим наміром реалізовувати те, що було обіцяно народові Президентом Ющенком В.А., але, на жаль, зіткнувся з практикою, яка панувала за режиму Кучми: маніпуляції з цифрами, закулісні ігри, інтриги. На сьогодні Закарпатська як владна, так і партійна вертикаль „НСНУ” працює на подальше збагачення так званого „мукачівського клану". Це все наштовхує на висновок, що тінь Мукачева нависла над Закарпаттям.

    Мої мі принципи вище цих брудних ігор, які унеможливлюють подальше перебування на посаді голови району та керівника партійної організації „НСНУ” у районі. Проте я не збираюсь відступати від ідей Майдану і буду і надалі підтримувати соціальний курс Президента Ющенка В.А. і працювати на благо свалявчан та в інтересах району, а не приватизованої політичної партії та обласної адміністрації, у яких відкритість і порядність на гаслах, а насправді-монополізація політичного та економічного життя області.

    Щиро дякую депутатському корпусу Свалявського району на чолі з головою райради Ольгою Людвігівною Колядко, за конструктивізм і професійність у вирішенні економічних та соціальних питань району, незважаючи на наші не завжди прості стосунки, подякувати меру міста та всім головам сільрад за конкретні справи, які вдалося втілити в життя.
    Ужгород
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.