• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тимошенко вітає злиття „Яблука” з „Батьківщиною”
    Опубликовано: 2005-11-21 14:48:00
    Лідер Всеукраїнського об’єднання „Батьківщина” Юлія Тимошенко підтримує рішення з’їзду Політичної партії „Яблуко” щодо злиття з партією „Батьківщина”. Про це йдеться у привітанні Юлії Тимошенко делегатам з’їзду „Яблука”, яке передали зібранню и фракції БЮТ, народні депутати України Анатолій Семинога та Андрій Шкіль.

    „На порядку денному гостро стоїть питання укрупнення політичних партій, консолідації усіх демократичних сил для досягнення спільної мети – забезпечення добробуту наших громадян та виведення України на рівень заможної європейської держави, - йдеться у привітанні Юлії Тимошенко. - Виходячи з цього, злиття партії „Яблуко” з партією „Батьківщина” та об’єднання наших зусиль було б надзвичайно ефективним кроком”.

    Юлія Тимошенко зазначила, що політичні партії „Яблуко” і „Батьківщина” пов’язують давні партнерські стосунки. Тому рішення про об’єднання, на її думку, це „не просто логічне продовження нашого багаторічного партнерства і співпраці, а перехід до нової якості, до концентрації всіх наших ресурсів з метою перемоги на парламентських виборах 2006 року”.

    За словами Тимошенко, партія „Батьківщина” дуже цінує „яблучників”, як професіоналів та високомих людей, патріотів України. „Ми будемо щиро раді працювати з Вами разом, в одній команді”, - говориться у привітанні.

    Для довідки. Ще у 2002-му році між „Яблуком” та Блоком Юлії Тимошенко було досягнуто домовленість про співпрацю. Завдяки цьому вдалося реалізувати низку програмних завдань „Яблука”, що повністю співпали з позицією БЮТ. Зокрема, прийнято закон про єдиний податок на прибуток фізичних осіб у розмірі 13 відсотків, зрушено з мертвої точки питання відміни найбільш корумпованого податку – ПДВ, тощо. Партнерство обох партій зміцнилося під час спільної участі в акції „Повстань, Україно!”, кампанії по виборах Президента України та акціях народного спротиву фальсифікаціям результатів президентських виборів восени 2004 – взимку 2005 року.
    Прес- служба партії "Яблуко"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.