• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Одесі пройшла конференція обласної організації "Молодіжного Союзу Наша Україна"
    Опубликовано: 2005-11-22 09:54:00
    19 листопада в Одесі відбулася установча конференція Одеської обласної організації "Молодіжного Союзу Наша Україна". У ній взяли участь 210 делегатів із усіх районів Одеської області.Дату проведення конференції обрали не випадково, – вона була присвячена Міжнародному Дню Студентів і річниці Помаранчевої Революції.
     
    Делегати обрали Президію і Раду одеської організації "Молодіжного Союзу Наша Україна". Раду МСНУ очолив студентський мер Одеси Павло Вугельман.
     
    На конференції також обговорювалися актуальні питання студентського життя: стан і умови ання в одеських гуртожитках, проблема боротьби з корупцією, що процвітає в одеських вузах. Приділили увагу і питанню боротьби з манією та ізмом. Для вирішення цих проблем на конференції була створена Студентська рада під патронатом Молодіжного Союзу.
     
    Лідер обласної організації МСНУ Павло Вугельман відмітив: "Наша організація буде пропагувати і втілювати в життя ідеї Помаранчевої революції, які ми відстоювали на Майдані. Сьогоднішні студенти – це майбутня політична еліта, яка через 10-20 років має керувати нашою державою. Ми найвпливовіша і найчисленніша молодіжна структура сучасної України. І ми повинні виправдати надії, які покладає на нас країна".
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.