• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 22 листопада - День Свободи
    Опубликовано: 2005-11-22 10:43:00
    У вівторок в Києві пройдуть основні заходи, присвячені річниці Помаранчевої революції, та вперше відбудеться святкування Дня Свободи.
    Зокрема, лідери політичних сил коаліції "Сила народу" разом вийдуть на сцену, встановлену на Майдані Незалежності, привітають учасників мітингу та звернуться до українського народу.
    Мітинг завершиться виступом Президента України, який розпочнеться о 20.00.
    Мітинг на Майдані Незалежності триватиме з 18.00 до 20.20. Він розпочнеться виступами "польових командирів" Помаранчевої революції – Романа Безсмертного, Володимира Філенка, Юрія Луценка, Миколи Томенка і Тараса Стецьківа.
    Після цього заплановані виступи лідерів політичних партій – учасників Помаранчевої революції Юрія Костенка (УНП), Бориса Тарасюка (НРУ), Віктора Пинзеника (ПРП), Олексія Івченка (КУН), Володимира Стретовича (ХНС).
    Також заплановані виступи Владислава Каськіва ("Пора"), Анатолія Матвієнка (УРП "Собор"), Анатолія Кінаха (ПППУ), Олександра Мороза (СПУ), Юлії Тимошенко (БЮТ) і Юрія Єханурова (НСНУ).
    На Майдані відбудеться концерт популярних українських виконавців.
    Раніше президент своїм указом постановив щорічно 22 листопада відзначати День Свободи.
    Українська правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.