• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Павло Сулковський: Врятувати Україну без Януковича Ющенку ніколи не вдасться...
    Опубликовано: 2005-11-22 11:08:00
    Перебуваючи в Луцьку, заступник голови комітету Верховної Ради з аграрної політики та земельних відносин Павло Сулковський заявив: «Ющенко побачив, що врятувати Україну без Януковича йому ніколи не вдасться... Вся історія так званого помаранчевого саботажу – суцільний провал. Крики, невиконані обіцянки та невиправдані сподівання...». Про це повідомив 22 листопада власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    На думку Павла Сулковського, «настав час, щоб у народу України знову з’явилась надія, щоб інтереси людей реально були на першому місті в державі і їх життя покращилося вже сьогодні».
     
    Щодо рішення Верховного Суду про третій тур президентських виборів, Павло Сулковський заявив: «Верховний Суд зробив практично злочин для українського народу. І Президентом України Віктор Янукович практично був визнаний реально. Не було підстав абсолютно не зважати на результати другого туру».
     
    «Недаремно Ющенко побачив, що врятувати Україну без Януковича йому ніколи не вдасться. І сьогодні він підписав Меморандум та не відкидає парламентської коаліції з регіоналами. Я вірю, що Ющенко на днях буде говорити, що Партія регіонів є конструктивною силою...», – додав він.
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.