• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: Під час річниці революції "Наша Україна" не підпише формальної угоди з БЮТ
    Опубликовано: 2005-11-22 11:35:00
    "Під час святкування річниці Помаранчевої революції на сцені Майдану не буде підписано формальної угоди з БЮТ, оскільки для цього не було належної підготовки", – заявив в ефірі телеканалу 1+1 голова Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний.
     
    В той же час він підкреслив, що згідно з рішенням Ради партії йтиме мова про утворення політичного блоку. "Ми вважаємо, і це видно з рішення Ради партії, що потрібно утворити політичний блок – в тому числі і для перемоги на виборах", – сказав Роман Безсмертний.
    Також голова Ради НСНУ повідомив, що у день річниці Помаранчевої революції на сцену Майдану вийдуть усі представники коаліції "Сила народу". "Планується, що це буде день подяки українському народу. Ми вийдемо на сцену, щоб подякувати людям, усі разом", – сказав Роман Безсмертний. За його словами, таке рішення було прийняте 21 листопада о 15.30 на останній нараді за участю Президента та усіх політиків, що візьмуть участь у святкуванні.
     
    Після цього політики виступлять у тій черговості, яка була визначена під час організаційної роботи. Як і планувалося раніше, останнім виступатиме Президент України.
    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.