• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Павло Сулковський: Помиляються ті, хто говорить, що Партія Регіонів візьме небагато голосів у Західній Україні
    Опубликовано: 2005-11-22 11:45:00
    «Дуже помиляються ті, хто говорить, що сьогодні Партія регіонів візьме небагато голосів у Західній Україні. Я більш ніж перекй, що та ситуація, яка сталась у цьому році в державі з нинішньою владою, є запорукою протилежного». Про це заявив, перебуваючи в Луцьку, заступник голови парламентського комітету з аграрної політики та земельних відносин Павло Сулковський, – повідомив 22 листопада власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Павло Сулковський додав: «У Ющенка нема з ким працювати. У цьому переконалися не лише громадяни України, але й багато інших країн світу. Я більш ніж перекй, що в Західній Україні підтримають партію Віктора Януковича».
     
    «Ющенку не вдалося ні вивести, ні поправити ситуацію ні з Юлею Тимошенко, ні з своїм кумом Порошенком. А ось команда Януковича – дійсно люди фахові, з великим досвідом, займають державницькі позиції. І вони можуть вивести Україну на прекрасне майбутнє життя разом з Януковичем. Тому в Західній Україні збільшиться, а то й подвоїться, відносно до результатів президентських виборів, кількість прихильників Партії регіонів».
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.