• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В країні не вистачає прокурорів. Судімося...
    Опубликовано: 2005-11-22 11:51:00
    Шкода, що колегія суддів Шевченківського суду, яка прийняла рішення про відновлення Піскуна на посаді Генерального Прокурора України, неуважно дивилася геніальний фільм "Вогнем і мечем". Особливо епізод, коли Богун перехо листи пана Кшетуського до прекрасної пані Хелени і приїхав до її опікунів Курцевичів вияснити, чи підтверджують вони, що віддадуть Хелену за нього. Отримавши ще раз ствердну відповідь, Богун промовив до свого супутника: "Пане Заглобо, тоді посватайся й ти!"

    До чого це я? А до того, що зна вище колегія суддів своїм рішенням по Піскуну створила чудовий прецедент, забувши при цьому, що практично всі колишні Генпрокурори в Україні були звільнені у той же спосіб, що й пан Піскун – указами Президента. І хоч наша правова система не є прецедентною, як Британська, тепер колишні Генпрокурори Потебенько, Шишкін, Ворсінов і Литвак мають таке ж право відновитися на своїх посадах. Якщо хтось з них мешкає у Шевченківському районі, то, можливо, справу буде розглядати та ж колегія суддів. Якщо ж ні, то, на гірший кінець, можна подати позовну заяву за місцем попередньої роботи – до не менш відомого суду Печерського.
     
    От буде весело!
     
    Олег Кубах, Прес-служба НПУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.