• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Павличко: Ми не можемо іти поруч до Верховної Ради з людьми, які згайнували велику довіру народу, що її здобули в час Помаранчевої революції
    Опубликовано: 2005-11-22 11:58:00
    Здивування змістом заяв народного депутата України, екс-керівника виборчого штабу УНП Володимира Мойсика висловив народний депутат України, фракції УНП Дмитро Павличко. Він наголошує на відсутності логіки в політичній поведінці Володимира Мопсика, передає прес-служба УНП.

    Дмитро Павличко нав, що «Володимир Мойсик був призначений керівником штабу в той період, коли Українська народна партія заявила про свою готовність спільно вийти на вибори в складі «помаранчевої команди» у разі, якщо в загальному списку не буде корупціонерів, добре відомих нашому народові». «Ми не можемо іти поруч до Верховної Ради з людьми, які згайнували велику довіру народу, що її здобули в час Помаранчевої революції. Екс-начальник штабу нібито твердо стояв на цьому. Однак тепер для Володимира Мойсика корупційне коло Ющенка раптом вже не є проблемою для України», - зазначив Дмитро Павличко.

    На думку Павличка, «Віктор Андрійович потребує Української народної партії, бо ми йому не співаємо осанну, ми говоримо про те, які добрі і які недобрі кроки він зробив; ми не може мовчати, і маємо право про це говорити, бо ми допомагали йому у всіх областях України отримати перемогу». «Ми ніколи не пошкодуємо, що його підтримали, тому що він – символ помаранчевого повстання, яке започаткувало народження справді вільної нації», - додав він.

    «Ми виступали рік тому за українську Україну, за українського народного президента, і ми хотіли б, щоб наш президент, який за перший рік не все зробив так, як треба було зробити, вернувся до слів, які він виголошував рік тому», - зазначив Дмитро Павличко.

    Дмитро Павличко нав, що саме він як Української народної партії, перебуваючи у 2002 році в Коломиї разом з Віктором Ющенком, рекомендував майбутньому Президенту підтримати пана Мойсика в Коломийському окрузі, по якому свого часу обирався сам Павличко.

    Як відомо, В.Мойсик був висунутий кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу, став депутатом Верховної Ради, увійшов до партійної групи, а потім до фракції УНП, однак не є ом партії. «Я щойно вернувся з обласної конференції Української народної партії в Івано-Франківську. Конференція засудила демарш Володимира Мойсика. Але мені було прикро слухати, як він очорнює Українську народну партію», - зазначає Дмитро Павличко.
     
    Депутат
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.