• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мітинг буковинських соціал-демократів в Заставні
    Опубликовано: 2005-11-22 12:01:00
    У понеділок, 21 листопада в місті Заставна відбувся мітинг об'єднаних соціал-демократів, присвячений підсумкам соціально-економічному розвитку Заставнівського району за період роботи нової влади. Як відзначив на мітингу секретар Заставнівського райкому СДПУ(О), Юрій Косар, сільське господарство в районі знаходиться на межі знищення. Слід додати, що 92% прибутку Заставнівський район отримує саме завдяки сільськогосподарській галузі. Тим часом за рік роботи нової влади чимало полів (близько 20 тис. га!) залишились не зораними та позаростали бур'янами.

    Присутній на мітингу секретар обласного комітету СДПУ(О), Василь Забродський, теж поспілкувався з мешканцями Заставни. Він розповів людям про справжні заробітні плати, які за новим законом отримують голова облдержадміністрації та його заступники, про сотні тисяч гривень, які отримують в якості пенсії колишні високопосадовці, про сотні тисяч гривень компенсацій за квартири, які вже отримали обранці заставничан - нинішні депутати Верховної Ради.

    Люди, яких зібралося хоч не дуже багато на площі через сніг та мороз, відкрито висловлювали свої думки про ріст цін, який "з'їв" двадцятивневе підвищення пенсій і зарплат. Більшість присутніх на мітингу мешканців Заставни все ж ще не втратили надію на краще життя. І хоч на Центральній площі в Заставні не зібралися явні прихильники опозиції, а скоріше, навпаки, розмова поступово перетворилася на живу і досить гостру дискусію. На завершення мітингу соціал-демократи прийняли звернення до районної і обласної влад з вимогою змінити керівництво сільськогосподарської галузі в районі.
    Прес-служба СДПУ(О)

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.