• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Тернополі відбулась чергова конференція крайової організації Народного Руху України
    Опубликовано: 2005-11-22 12:13:00
    Прес-секретар Тернопільської ОДА Юрій Заруцький повідомив прес-службу партії про те, що 19 листопада 2005 року у Тернополі відбулась чергова конференція крайової організації Народного Руху України.

    19 листопада 2005 року, у м.Тернополі відбулась чергова конференція крайової організації Народного Руху України.

    Її учасники, а це 114 делегатів , які представляли 126 місцевих осередків НРУ, розглянули суспільно-політичну ситуацію в Україні та області.

    Особливу увагу рухівці приділили обговоренню ролі та місця Народного Руху в майбутніх виборах до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування.

    Дискусія з цього питання була жвавою і, на думку голови крайової організації НРУ Івана Стойка, засвідчила, що очолювана ним організація живе і працює в дусі Помаранчевого Майдану.

    Обговорюючи підготовку до XVI Всеукраїнських Зборів (З’їзду) Народного Руху України, які відбудуться 27 листопада у м.Київ, учасники конференції прийняли рішення підтримати кандидатуру Бориса Тарасюка на чергових виборах голови Народного Руху України, а також запропонували З’їзду обрати до Центрального Проводу НРУ представників Тернопільщини - Івана Стойка, Іллю Козиру та Анатолія Вихруща.

    Водночас, делегати крайової конференції прийняли рішення рекомендувати З’їзду включити до виборчого списку кандидатів у народні депутати від Народного Руху України кандидатури І.Стойка, І.Козири та Б.Паньківа, а також, з огляду на майбутні вибори до місцевих рад, запропонували голові Тернопільської міської організації НРУ Анатолію Вихрущу балотуватись на посаду Тернопілського міського голови.

    Служба Комунікацій НРУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.