• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Есдеки Буковини стартували у Заставнівському районі, де понад 90% населення голосувало за Ющенка
    Опубликовано: 2005-11-22 16:52:00
    Соціал-демократи Буковини 21 листопада провели мітинг у місті Заставна. Вони прийняли звернення до районної і обласної влади з вимогою змінити керівництво сільськогосподарської галузі району, бо майже 20 тисяч гектарів на Заставнівщині залишилися незораними і позаростали бур’янами. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі обкому СДПУ(О).
     
    На мітингу у Заставні секретар райкому СДПУ(О) Юрій Косар заявив, що сільське господарство району, яке давало 92% усіх бюджетних надходжень, знаходиться на межі знищення. За рік роботи нової влади майже 20 тис. га залишились не зораними та позаростали бур'янами.
     
    Секретар обкому СДПУ(О) Василь Забродський розповів людям про справжні заробітні плати, які нині отримують голова облдержадміністрації та його заступники, про сотні тисяч гривень, які отримують в якості пенсії колишні високопосадовці та ті сотні тисяч гривень компенсацій за квартири, які вже отримали їх обранці – нинішні депутати Верховної Ради.
     
    Оскільки на мітинг зібралися явно не прихильники опозиції, розмова перетворилася на живу і досить гостру дискусію, в якій есдеки виявилися достатньо аргументованими.
    Учасники мітингу прийняли звернення до районної і обласної влади з вимогою змінити керівництво сільськогосподарської галузі району, непрофесійні дії якого призвели АПК до кризового стану.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.