• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Закарпатті виборчою кампанією Блоку Юлії Тимошенко керуватиме Олександр Кеменяш
    Опубликовано: 2005-11-22 16:55:00
    20 листопада голова Закарпатської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Мартин представив активу партії керівника крайового виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко народного депутата України Олександра Кеменяша. Як повідомив Михайло Мартин, рішення про це призначення ухвалив Центральний виборчий штаб БЮТ і політрада партії «Батьківщина». Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив керівник прес-служби обласного осередку блоку Петро Поліха.
     
    Серед першочергових завдань керівник ОВШ БЮТ назвав формування районних і міських виборчих штабів та громадських приймалень. До роботи в цих структурах Олександр Кеменяш має намір залучати професіоналів, які мають досвід роботи у виборчих кампаніях. За його словами, не обов’язково, що всі вони будуть ами партії «Батьківщина», хоча ця політична сила, яку очолює Юлія Тимошенко, є головною складовою майбутнього виборчого блоку, що нині формується.
     
    «Нашою метою є високий результат на виборах до рад усіх рівнів. Мова не йде про якісь конкретні відсотки, бо ми чудово усвідомлюємо складність нинішньої суспільно-політичної ситуації, яка стала наслідком розчарування діями влади після Помаранчевої революції. Тому прагнемо повернути довіру людей, які на майданах боролися за зміни в Україні. Нині ж вони спостерігають, що в країні й далі панують кілька кланів. Це слід змінити і саме від результатів прийдешніх березневих виборів залежатиме, як житимуть громадяни України упродовж наступних п’яти років», – сказав Олександр Кеменяш.
     
    ЗІК
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.