• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масове затримання активістів "Братства"
    Опубликовано: 2005-11-22 17:03:00
    Ще не відоме місце перебування більше ини затриманих учасників акції партії Братства. За останньою інформацією 17 активістів Братства знаходяться у металевому фургоні біля Святошинського райвідділку міліції. Хлопців відмовляються приймати до райвідділку, не випускають на вулицю. Серед них кілька тяжко поранених, із важкими тілесними ушкодженнями. Правоохоронні органи відмовляються викликати швидку допомогу.

    В Деснянському районі знаходиться відеооператор партії Братство – Лупещенко Мирослава – єдина затримана дівчина. Там же перебуває близько двадцяти активістів (точну кількість встановити поки що не вдалося, правоохоронні органи відмовляються давати будь-яку інформацію). Відомо, що в Деснянському райвідділі знаходиться активіст Братства Журавльов Олександр. У нього розбити голова і він стікає кров’ю. Проте ніякої медичної допомоги йому не надано.

    В Дніпровському РОВД також перебувають близько десятка активістів. Точна цифра невідома.

    Прес-служба партії "Братство"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.