• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Регіонали Кривого Рогу провели мітинг «Ми заявляємо про себе!»
    Опубликовано: 2005-11-22 17:30:00
    Те що він відбувався напередодні річниці помаранчевих подій – річ не випадкова. Рік – слушна нагода підбити підсумки, зробити висновки, дати правильну оцінку подіям, що зараз відбуваються. Такою була мета організаторів цієї акції, яка зібрала чимало прихильників з числа пересічних криворіжців.

    Під час нещодавніх відвідин міста металургів лідером Партії регіонів Віктором Януковичем, наголошувалося, що ніхто з його оточення ніколи не виступав проти позитивних зрушень, які проголошувалися на Майдані. Інша справа, що ж зроблено? Ось про це здебільшого й говорилося на мітингу. Скажімо, голова міської партійної організації Олександр Вілкул, зокрема, сказав, що в теперішніх умовах Партія регіонів чи не єдина, хто захищає інтереси трудових мас, індустріального Кривбасу. Адже в її лавах справжні патріоти, зусилля яких спрямовані на покращення нашого сьогодення, а це і зниження цін, створення нових робочих місць, відновлення стабільності в країні. Ще рік тому, як нав голова міськкому профспілок металургів і гірників України Анатолій Макаренко, промислові підприємства на 18,1% збільшили обсяги виробництва, а заробітна плата відповідно зросла на 28%. Теперішня нестабільність в країні, на думку, голови громадської організації "Берегиня України" Тетяни Камоляєвої, яка очолює жіночий рух, є свідченням непрофесіоналізму нинішньої влади. І як результат, життєвий рівень останнім часом значно знизився. Як вижити в цих складних умовах, чим нагодувати сім`ю? - ось питання, які тягарем лягли на плечі сучасної жінки.

    Наболілі проблеми порушувалися представниками різних верств населення. Загострювалися питання соціальної незахищеності інвалідів, ветеранів війни і праці, що нині скніють у злиднях, про знецінення праці гірника, металурга, вчителя...

    Трудовий Кривбас – має право на краще життя, говорилося на мітингу, а воно залежить від правильного вибору кожного з нас вже сьогодні.

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.