• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Оробець: Для об’єднання Тимошенко повинна зняти деякі гасла
    Опубликовано: 2005-11-24 10:11:00
    Юлія Тимошенко помиляється, коли говорить, що майбутні вибори є виборами глави уряду, граючи на своїй противазі з Януковичем. Таку думку висловив в ефірі телеканалу НТН Ради партії "Народний Союз Наша Україна" народний депутат Юрій Оробець. "Вона помиляється, бо зводить вибори до особистих проблем. На цих виборах буде вирішуватися більш глобальна проблема, важлива для суспільства – яким буде уряд в цілому. В уряд можуть увійти представники "позавчорашнього" уряду, або та команда, яка перемогла рік тому", - вважає Оробець.
     
    Крім того, ставка Тимошенко на прем’єрську посаду шкодить об’єднанню „помаранчевої” команди. "В обох командах є свій кандидат на посаду прем’єр-міністра, тому питання об’єднання не вирішується. Говорити про посаду глави уряду – це означає не йти на погодження, тому команда Юлії Володимирівни повинна зняти це гасло, яке не витримує жодної критики", - відзначив депутат.
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.